Hajdúsági Vakvezető- és Segítőkutya Képzésért Alapítvány

A kutyás társadalmat napjainkban egyre inkább foglalkoztatja egy mediterrán országokban jellemző, de sajnos hazánkban is egyre inkább terjedő, szúnyogok által terjesztett betegség, a szívférgesség.

Az internetes források megjelölésével az alábbi fejezetcímre kattintva egy leírás olvasható a betegségről, terjedéséről, gyógyításáról, megelőzéséről. Arról is olvashatunk, hogy az emberi szervezet hogyan reagál a fertőzésre. A tévhitek elkerülése végett és hogy időben tenni lehessen ellene, kérjük mindenki figyelmesen olvassa át, terjessze és kérjen további tájékoztatást állatorvosától.

A szívférgességről (1701 letöltés)

 

Összefogás Döméért

Alapítványunknál egy májusi, váratlan esemény folytán valamennyi állományban lévő kutyánál elvégeztettünk egy tesztet, amely vérvétel útján mutatja ki, hogy fertőzött-e az állat szívférgességgel. Egy terápiás kutyánál sajnos pozitív eredménnyel zárult a vizsgálat.

Sok kisgyerek kedvence, Döme kutya gyógykezelése megkezdődött, amely több hónapot vesz igénybe és előre láthatóan kb. 100 ezer forint költséggel jár.

Kérjük, akinek lehetősége van, támogassa Döme felépülését!

Számlaszámunk: 61200261-11053521, a közlemény rovatba kérjük írják be: Döme gyógykezelésére.

Köszönjük!