Kezdőlap » Vakvezető kutyás találkozó és verseny

Vakvezető kutyás találkozó és verseny

2012. szeptember 06. | 2 hozzászólás

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Csepelen működő Vakvezetőkutya-kiképző Iskolája vakvezető kutyás találkozót és versenyt szervezett szeptember 1-én. Alapítványunk is meghívást kapott a találkozóra. Régi ismerősökkel találkozhattunk és új barátságokat köthettünk. Az iskolával megalakulásunk óta szakmai és baráti kapcsolatot ápolunk. Ez alkalommal is sok szeretettel vártak és fogadtak bennünket. Alapítványunk kiképzője, András, részt vett a versengő gazda-kutya párosok munkájának bírálatában is. Nagyon jó hangulatban telt a nap. S mi most sem hagyhattuk ki a Duna-parti sétát. Szeretettel gratulálunk a verseny díjazottjainak és valamennyi résztvevőnek.

S gratulálunk a találkozó szervezőinek, köszönjük a szíves fogadtatást!

2 hozzászólás

  1. Bizony, nagyon jó volt az a találkozó a csepeli iskolán, kár, hogy el kellett jönnünk!:) Köszönöm szépen a lehetőséget!

    Válasz
  2. Igen én is azt gondolom nagyon jó volt és jól éreztük magunkat,mi is és a kutyusok is.Hiszen nem csak nekünk jó ha találkozunk barátokkal, a kutyusok is boldogan szaladgáltak.Bár az időjárás egy kicsit megzavart. A sztárvendég:Zalatnai Sarolta igazi meglepetés volt. Köszönjük a lehetőséget mindenkinek, hogy ott lehettünk!

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (16198 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com