Kezdőlap » Örökbefogadót és pártfogót keresünk Aba kutyának

Örökbefogadót és pártfogót keresünk Aba kutyának

2019. február 09. | 0 hozzászólás

Abának, a nyugdíjas vakvezető kutyának keresünk egy elkötelezett gazdát, aki meg tudná adni neki azt a figyelmet és gondoskodást, amit megérdemel.
Aba 13 éves, cukorbeteg, emiatt sajnos elveszítette a látását, betegsége miatt reggel és este is inzulininjekciót kell kapnia, és speciális tápra van szüksége. Nagyon kedves, barátságos kutya, szeretnénk, ha nyugdíjaskorát bearanyozná egy elkötelezett új gazdi. Szuper lenne, ha Aba olyan otthonra találna, ahol nem kell sokat lépcsőznie, és ahol az idő nagy részében mellette tudna lenni valaki.
Aba a nyugdíjazása után a gazdájával maradt, akit korábban vakvezető kutyaként segített, Zsolt azóta is nagy szeretettel gondoskodik a kutyusról, viszont érzi és tudja, hogy Abának most már több időre lenne szüksége, mint amit ő a munkája mellett meg tud neki adni, ráadásul egy látó gazda lenne az ideális (például az inzulininjekciók miatt), ezért fájó szívvel, de kénytelen új gazdát keresni a szeretett kutyusnak. Székesfehérváron él, de ha új gazdája nem a közvetlen környéken él, Aba utaztatását természetesen akkor is megoldjuk.
Mivel Aba ellátása egy átlagos kutyához képest költségesebb (a speciális táp havonta mintegy 20 ezer forintba kerül), ezért olyan nagylelkű pártfogót is keresünk, aki anyagilag tudná támogatni Aba ellátását.
Ha úgy érzed, hogy szívesen fogadnád be Abát, vagy más módon támogatnád, kérjük, írj nekünk: hvsk.alapitvany@gmail.com

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (22408 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com