Kezdőlap » Köszönjük az SMC Hungary Kft. adományát!

Köszönjük az SMC Hungary Kft. adományát!

2021. február 17. | 0 hozzászólás

Vakvezető kutyák és a mindennapi automatizálás: ugye milyen érdekes, hogyan találkozik egymással ez a két, egymástól távoli területre eső dolog? Az összekötő kapocs a vállalati felelősségvállalás, a vállalat pedig az SMC Hungary Kft.
Az SMC Corporation világszerte 82 országban megtalálható. Magyarországi leányvállalata az SMC Hungary Kft. pedig az országban három helyszínen működő vállalat. Az elektromos és pneumatikus rendszerű ipari automatizálás, műszaki képzés és oktatás a profiljuk.
Gazdasági sikereikkel pedig segítségére sietnek a szociális területen, a sport és ifjúság területén dolgozó szervezeteknek. A társadalmi felelősségvállalás jegyében hagyományosan minden évben támogatnak egy-egy alapítványt. Az idei évben a vállalat munkatársainak szavazatai alapján alapítványunkra esett a választás.

Szeretettel köszönjük a vakvezető- és terápiás kutyák képzéséhez, ellátásához nyújtott adományt!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (16799 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com