Kezdőlap » Gyermeknapi bemutató a József Attila-telepi könyvtárban

Gyermeknapi bemutató a József Attila-telepi könyvtárban

2012. június 03. | 0 hozzászólás

Május 23-án gyermeknap alkalmából, a József Attila-telepi könyvtárban a debreceni Szivárvány óvodából érkezett gyerekekkel találkoztunk, hogy egy rövid foglalkozás során megismerjük egymást . Bár az ovisok számára nem volt újdonság a kutyás foglalkozás, mégis nagy volt a várakozás, hiszen velünk először találkozhattak. Ahogy beléptünk a terembe, rögtön felcsillantak a szemek, hogy kikkel érkeztünk. Ráadásul kettővel is! Miután mindenki megtalálta a helyét, pár szóban bemutattuk a kutyáinkat, és beszélgettünk a segítő kutyákról. Figyelmesen hallgatták az előadást, majd ügyesen válaszoltak az azt követő kérdéseinkre is.

Az igazi lelkesedést azonban az ezt követő simogatás, és a kutyákkal való közös játék hozta meg. Gyerekek  és kutyák boldogan vetették bele magukat a mókázásba. Volt szembekötősdi, bújócska, és más vidám játékok. A gyerekek nagy örömmel keresték könyvek között megbújó kutyákat, akik türelmesen várták, hogy a leggyorsabbak rájuk találjanak, és egy nagy simogatással jutalmazzák őket a türelmükért.

Gyerekek, kutyák, felvezetők, óvó nénik, mindenki nagyon jól érezte magát. Hamarosan visszatérünk, hogy újabb foglalkozást töltsünk el együtt.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (22408 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com