Kezdőlap » Gyermeknap az Angyalföld téri bölcsődében

Gyermeknap az Angyalföld téri bölcsődében

2012. június 03. | 0 hozzászólás

Május 25-e a gyermeknap jegyében telt Debrecenben az Angyalföld téri bölcsiseknél. Arcfestés és pónik mellett alapítványunk is meghívást kapott, hogy együtt ünnepeljünk a gyerekekkel.

Röviddel érkezésünk után máris nagy érdeklődéssel vettek körbe bennünket. Egy pár perces bemutató során megnézhették Lili, Szaffi és Döme kutya engedelmes munkáját, majd jöhetett a várva várt dédelgetés! A simogatni vágyó apróságok szinte a kutyák válláig is alig értek, mégis bátran, mosolyogva közeledtek hozzájuk. Még a kevésbé bátrak is, szüleik kezét szorongatva odajöttek egy kis babusgatásra, a kíváncsiság és hívogató barna kutyaszemek erősebbnek bizonyultak a félelemnél. Bár három kutyával érkeztünk, mégis rengeteg simogató kezecske jutott egy-egy négylábúra. Persze ez nem jelenthetett gondot. Lili, Szaffi és Döme nyugodtan, örömmel fogadták a rájuk özönlő szeretetet, és biztosították a gyerekeket arról, hogy tőlük valóban nincs félnivalójuk.

Úgy érezzük, hogy ezzel a simogatós délutánnal sikerült megörvendeztetnünk a részt vevő apróságokat. Ez volt a mi ajándékunk. Mi pedig egy kellemes, vidámsággal és gyerekzsivajjal teli délutánt kaptunk tőlük ajándékba. Boldog gyermeknapot kívánunk!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (20120 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com