Kezdőlap » Búcsú Sunnytól

Búcsú Sunnytól

2024. június 22. | 0 hozzászólás

A kicsi Sunny kölyökkutyaként nem élt szerető környezetben. Sorsa akkor fordult jóra, amikor egy kedves fiatal hölgy, Bereczki Vera magához vette, mindenhová magával vitte, tanítgatta. Abba az utcába költöztek, ahol az alapítvány is működött. Sunny megmentője nem tarthatta meg őt, de csak olyan helyre szerette volna adni, ahol biztonságban tudhatja további életét. Megismerkedtünk, hiszen sokat találkoztunk az utcában. Az élénk, mozgékony, barátságos kutyáról hamar kiderült, hogy nagyon ígéretes tanuló kutya lehet. S így is lett. Lelkesen tanult, nagyon szeretett az emberek között lenni és biztosan dolgozott a városi zsúfolt, ingergazdag környezetben.
2013 szeptemberében tett gazdájával, Tomival sikeres közlekedésbiztonsági vizsgát. Azóta elválaszthatatlanok voltak. Egyetemi tanulmányok, munka, családalapítás, számos ismeretterjesztő foglalkozás, barátok… mindig együtt voltak. Idős korában Sunny több odafigyelést igényelt. Nyugdíjas idejét is Tomival és családjával tölthette. Gyors lefolyású, hirtelen betegség miatt el kellett búcsúzni tőle, de érezzük, látjuk, tudjuk, hogy Tomi szívében kitörölhetetlenül élni fog tovább emléke.
Osztozunk bánatában és szeretettel gondolunk Sunnyra, a csodálatos kutyahölgyre.
Ég veled Sunny! 🖤🐾🦮
Itt olvashatsz arról, hogy köszönt el gazdája, Tomi kedves négylábújától:
Lehet, hogy egy kép erről: 6 ember
Lehet, hogy egy kép erről: kutya

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (30209 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com