Kezdőlap » Alapítványunk kisbusza egy balesetben tönkrement

Alapítványunk kisbusza egy balesetben tönkrement

2020. március 31. | 0 hozzászólás

Kedves támogatóink!

Autóbaleset miatt alapítványunk kisbusza sajnos használhatatlanná vált. Az autóhiány nagyon megnehezíti a mindennapi működésünket: a segítőkutyákat ezzel vittük állatorvoshoz, befért akár három vakvezető kutyás páros is, a segítőkutyák ellátásához szükséges élelmiszerek, gyógyszerek beszerzéséhez is használtuk, ráadásul több megyében dolgoznak vakvezető kutyáink és nevelnek kölyökkutyákat, ezeket a nagyobb távolságokat is ezzel a kisbusszal tettük meg eddig.
(Az ebben a hírben szereplő, csúnyán megtört kisbusz sajnos a miénk: https://haon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/harmas-baleset-tortent-debrecenben-3934506/)

A járványügyi vészhelyzet miatt több tevékenységünk jelenleg ugyan szünetel (például a terápiás kutyás foglalkozások, a kutyák kiképzése során a városi környezetben történő gyakorlás, a bemutatók és ismeretterjesztő előadások), de a vészhelyzet után ezek miatt is szükségünk lenne autóra.

Egy használt, de megbízható műszaki állapotú kisbuszt úgy véljük 2 millió forintból meg tudnánk vásárolni, de sajnos alapítványunk anyagi helyzete ezt nem teszi lehetővé.
Ezért szeretnénk kérni, hogy aki anyagilag vagy bármilyen módon tudna segíteni (magánszemély, vagy vállalkozás, vagy akár egy autókereskedés?), segítsen nekünk, hogy vehessünk egy kisbuszt, hogy zökkenőmentesen folytathassuk működésünket.
Ha felvennéd velünk a kapcsolatot, írj nekünk a hvsk.alapitvany@gmail.com címen, vagy hívj a +36 70 278 3310 számon.
Számlaszámunk: 61200261-11053521
(kedvezményezett neve: Hajdúsági Vakvezető- és Segítőkutya Képzésért Alapítvány, az utalási közleménybe pedig köszönjük ha beírod a támogatás célját, azaz például „járműre” vagy „kisbuszra”)

(Külföldről érkező utalás esetén:
IBAN számunk: HU 63 6120 0261 1105 3521 0000 0000
BIC kód: POLBHU22)

Hálásan köszönünk minden adományt!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (24552 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com