Kezdőlap » A segítő kutyák és a tömegsport közös küldetése

A segítő kutyák és a tömegsport közös küldetése

2014. április 01. | 0 hozzászólás

A sportolás és az állatok szeretete önmagukban is közösségformáló erővel bírnak. Együtt pedig különösen. Programjainkkal és más szervezetek sportrendezvényein való részvétellel arra törekszünk, hogy ez a két közösségformáló erő segítségünkre legyen a sérüléssel élő és az egészségesek emberek találkozásában, egymás elfogadásában és az egészséges életmód hirdetésében.

Az Oxigén Kupa erdei futóverseny sorozat téli időszakos alkalmai után március 30-án volt az újabb kihívás, a Rotary Jótékonysági Futás, ahol ugyanúgy mint tavaly, a csapatversenyben neveztünk. A futófesztivált a Debrecen Rotary Club, a Debreceni Kilométerek Sportegyesület, és a Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft. szervezete. A csapatok közötti verseny célja, hogy minél több embert sikerüljön megmozgatni, nemtől és kortól függetlenül, valamint a figyelem felhívása a mozgás fontosságára, az egészséges életmódra.

Népes kis csapatunk tagjai – látássérült barátaink, látók, vakvezető- és terápiás kutyák együtt –  nagyon jó hangulatban teljesítették az 1993 méteres távot.

Köszönjük Dorkának a fotókat!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (15378 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com