Jótékonyság karácsonyra

Támogasd a vakvezető kutyák kiképzését, és segítségedet támogatói oklevéllel háláljuk meg!

Alapítványunk, a Hajdúsági Vakvezető- és Segítőkutya Képzésért Alapítvány küldetése, hogy vakvezető- és terápiás kutyák kiképzésével, kutyás terápiával, és szemléletformálással dolgozzunk a fogyatékossággal élők társadalmi esélyegyenlőségéért és integrációjáért. A munkánkhoz szükséges anyagi forrásokat nagy részben a segítőkész emberek felajánlásai biztosítják, ezért hálásan fogadunk minden hozzájárulást.

Más nevében is adományozhatsz – ez egy különleges ajándékötlet, amivel nemcsak a megajándékozottnak szerezhetsz örömet, de egyben egy nemes célhoz is hozzájárulhatsz.
Adományozz családtagod, barátaid, vagy üzleti partnereid nevében, és az oklevelet az ő nevükre állítjuk ki.

Az oklevelet digitálisan, e-mailben küldjük el, így kinyomtathatod, vagy akár e-mailben is elküldheted a megajándékozottnak.

A támogatás menete:
Vedd fel velünk a kapcsolatot a hvsk.alapitvany@gmail.com e-mail címen, írd meg nekünk, hogy milyen névre állítsuk ki a támogatói oklevelet.
Kérjük, adományodat banki átutalással küldd el nekünk. Amennyiben lehetőséged van rá, kérjük, legalább 3000 Ft-tal támogasd munkánkat.
Számlaszámunk: 61200261-11053521
Akár az átutalás előtt, akár utána is írhatsz, a lényeg, hogy írj nekünk, hogy tudjuk, kinek a nevére állítsuk ki az oklevelet.

Köszönjük támogatásodat, és boldog karácsonyt kívánunk!