Kezdőlap » Tesco napok harmadszorra is

Tesco napok harmadszorra is

2013. augusztus 24. | 0 hozzászólás

Ismét lehetőségünk nyílt a vakvezető- és terápiás kutyák munkájának bemutatására a Debrecen, Kishegyesi úti Tesco Áruház támogatásával. Az itt töltött néhány óra hossza alatt lelkes nézőközönség gyűlt össze és kötetlenül beszélgettünk alapítványunkról és a segítő kutyákról.

Columbo, Luna, Lili, Maci és Sunny kutyák jelenlétükkel segítettek mindenkinek megtenni az első lépést, vagyis hogy odajöjjenek és kérdezzenek, beszélgessenek az emberek a sérült embertársaik mindennapjairól és az őket segítő kutyákról.

Luna kutya pedig – minden túlzás nélkül – bearanyozta a délutánt. Hogyan? Egy öt hónapos kisfiú rezzenéstelen arccal nézett bennünket édesapja karjaiból, amíg mi beszélgettünk. Luna felvezetője, Éva szeretett volna mosolyt csalni a kicsi fiú arcára. Vezényszóval és kézjellel irányította Lunát, hogy körbe-körbe forogjon. Aki pedig Lunát ismeri, tudja, hogy ezt aztán kifulladásig tudja csinálni. S láss csodát, a pici baba hatalmas mosollyal jutalmazta Luna „táncát”.

Köszönjük!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (16420 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com