Hajdúsági Vakvezető- és Segítőkutya Képzésért Alapítvány
Ma Magyarországon a vakvezető kutyák, terápiás kutyák kiképzését az állam nem támogatja. A pályázati lehetőségek szűkre szabottak.

A kutyák képzése során számos költség merül fel (állatorvosi költségek, felszerelés, etetés, ápolás, kötelező kezelések, szállítás, stb.) amit az alapítványnak kell finanszíroznia.

Non-profit szervezetként a szponzorok és segítő szándékú emberek adományai nélkülözhetetlenek munkánkhoz.

Ezúton is köszönjük, hogy adományoddal – legyen szó akár pénzadományról, vagy természetbeni adományról – hozzájárulsz ahhoz, hogy minél több látássérült ember kaphasson vakvezető kutyát. Kérjük, ha teheted, támogasd munkánkat, ezáltal segíts könnyebbé, és szebbé tenni minél több látássérült embertársunk életét.

Számlaszámunk: 61200261-11053521


Amennyiben adód 1%-ával támogatsz bennünket, adószámunk a következő: 18997006-1-09
Köszönjük!


A személyi jövedelemadó 1+1%-ának felajánlása a felajánló számára nem jár költséggel vagy további adófizetési kötelezettséggel.
Személyi jövedelemadója 1+1%-át az a magánszemély ajánlhatja fel, akinek adófizetési kötelezettsége van, személyi jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizeti a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (vagy pedig részletfizetési vagy fizetési halasztási engedélyt kapott a NAV-tól).