Hajdúsági Vakvezető- és Segítőkutya Képzésért Alapítvány

Kérjük, ne feledkezz meg adód 1%-ának felajánlásáról!

Ha szívesen támogatnád a vakvezető- és segítőkutyák képzését, kérjük, ajánld nekünk személyi jövedelemadód 1%-át, adószámunk: 18997006-1-09

Bármilyen formában is nyújtod be a személyi jövedelemadó-bevallásodat, mindenképpen van lehetőséged nyilatkozni az 1+1%-ról. Nyilatkozhatsz adóbevallásod részeként, de akár attól elkülönülten is benyújtva.

FONTOS: Akkor is rendelkezhetsz, ha a NAV készíti a bevallásodat!

Határidő: 2019. május 20.

Papíron beküldve:

• Postázva, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen (vagy meghatalmazott útján) leadva, 2019. május 20-ig:
    • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként, az EGYSZA lap kitöltésével,
    • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltőprogrammal kitöltött, majd kinyomtatott nyilatkozattal (akkor is kitöltheted, és kinyomtathatod, ha nincs Ügyfélkapu hozzáférésed, az e-SZJA oldalon a “regisztráció nélküli online felület” részre kattintva, majd az 1+1% nyilatkozat kitöltését választva),
    • a 18EGYSZA nyomtatvány (vagy annak adattartalmával megegyező nyilatkozati lap) kitöltésével.
  • Ha a munkáltatód vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, akkor részére lezárt borítékban 2019. május 10-ig átadva (fontos, hogy a borítékot a leragasztásnál alá is kell írni).

Online beküldve:

• Az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével,
  • vagy az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönülve, a 18EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Ha postán küldöm, a NAV melyik címére küldjem?

• Ha postán akarod küldeni a nyilatkozatot, akkor az állandó lakcímed szerinti NAV címére kell elküldened, a pontos postacímeket itt találod.

Hol adhatom le a nyilatkozatot személyesen?

• A NAV ügyfélszolgálatainak elérhetőségét itt találod.

Hol érhető el a kitöltendő nyilatkozat?

• Alapítványunk adószámával ellátott, a további részeken kitöltetlen 1% nyilatkozat innen letölthető.
  • Itt találod a teljesen üres 1+1% rendelkező nyilatkozatot.

A 18EGYSZA nyilatkozat nemcsak a fenti linken található nyomtatvány formájában használható, hanem azzal azonos adattartalmú nyilatkozat formájában is elfogadja a NAV.

A felajánlásra jogosult szervezetek listáját megtalálod a NAV összefoglalójában.

A NAV oldalán minden további információt, valamint a tájékoztató füzetet is elolvashatod.

Köszönjük a támogatásodat!

A személyi jövedelemadó 1+1%-ának felajánlása a felajánló számára nem jár költséggel vagy további adófizetési kötelezettséggel.
Személyi jövedelemadója 1+1%-át az a magánszemély ajánlhatja fel, akinek adófizetési kötelezettsége van, személyi jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizeti a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (vagy pedig részletfizetési vagy fizetési halasztási engedélyt kapott a NAV-tól).