Kezdőlap » Gyermeknap a Bajcsy Zs. utcai Óvodában

Gyermeknap a Bajcsy Zs. utcai Óvodában

2012. június 12. | 0 hozzászólás

Az elmúlt pár hét mozgalmasra sikerült kutyáink számára. Lili és Szaffi június 01-én újabb bemutatón vettek részt Debrecenben, a Bajcsy Zsilinszky utcai Óvodában.

Közel hetven gyermek várt minket, akik azonnal ott hagytak csapot- papot-mászókát, hogy közelebbről is megnézzék az érkező négylábúakat. De Szaffi és Lili az ovi összes dolgozóját is kicsalta az udvarra, és hamar el is nyerték mindenki rokonszenvét.

A hagyományokhoz híven egy rövid bemutatóval indítottunk, amit izgalmas játékok követtek. Igazi bátor ovisokkal volt dolgunk, senkitől sem kellett kétszer kérni a részvételt. Minden feladatra akadt jelentkező szép számmal, egy gyerek sem akart kimaradni a mókából. Szerencsére volt elég játék a tarsolyban, így sikerült mindenkit aktív szereplésre bírni.

A bemutató meghozta a várt hatását. Az elmaradhatatlan közös simogatással ismét boldog, elégedett gyerekektől búcsúztunk. Köszönjük a meghívást, mi is jól éreztük magunkat.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsd a HVSK Alapítványt adód 1 százalékával. Adószámunk: 18997006-1-09

Bemutatkozó leporelló

Alábbi képre kattintva letöltheti az Alapítványunkat és munkánkat bemutató képes leporelló elektronikus változatát:

Brossúra (16542 letöltés)

Elérhetőség

HVSK Alapítvány
4002 Debrecen, Pacikert u. 112.

E-mail címünk: hvsk.alapitvany@gmail.com